Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Notre Dame Refugee Centre
2 septembre 2009

Gilberte's cheese scones

apple_sconeCheese Scones

Ingredients: 1 lb self-raising flour, 1/4 teaspoon salt, 1/4 lb margarine, 2 eggs, milk, 75g grated cheese

Sieve flour and salt in a mixing bowl
Rub in margarine until look like fine breadcrumbs
Mix in grated cheese keeping back a little to sprinkle on top of scones before baking
Add eggs mixed with a little milk, mix gently to obtain a soft consistency
Flatten out mixture using a little flour to prevent sticking, about 1 inch thick
Using cutter cut into rounds - makes about 15 scones - place on buttered baking tray
Brush with milk and sprinkle with grated cheese
Bake in preheated oven 400 F, 200 C, gas 7 for about 15 mins
Place on cooling rack and serve with butter or cream...

                                             *************************

Scones au fromage

Ingrédients: 1 lb farine levante (approx. 450g), 1/4 cc sel, 1/4 lb margarine (approx. 110g), 2 oeufs, lait, 75g fromage râpé

Tamiser la farine avec le sel dans un plat
Incorporer la margarine et mélanger du bout des doigts jusqu'à l'obtention d'une matière ressemblant à du sable
Ajouter le fromage râpé en en gardant un peu de côté pour en parsemer les scones avant la cuisson
Ajouter les oeufs mélangés à un peu de lait, mélanger doucement jusqu'à obtenir une consistence crémeuse
Etaler la pâte sur un plan de travail fariné puis à l'aide d'un emporte pièce, découper 15 scones d'environ 2.5cm d'épaisseur
Mettre sur une plaque beurrée, badigeonner de lait puis parsemer de fromage râpé
Cuire au four à 400 F, 200 C, gas 7 pendant environ 15 mins
Faire tiédir sur une grille et servir avec du beurre ou de la crème...

Publicité
Publicité
Commentaires
Notre Dame Refugee Centre
Publicité
Archives
Newsletter
Publicité